Onze diensten

Wij leveren meerdere diensten aan onze partners om meer klanten binnen te halen. We doen meer dan alleen outbound telemarketing. Zie hieronder wat voor diensten wij allemaal aan bieden: 

direct sales

Direct sales

Wij van callcenter DeluxeCalls kiezen voor een direct manier van verkopen, namelijk direct sales. Door de producten / diensten van onze partners direct aan de man te brengen, zorgen wij ervoor dat we gelijk resultaat zien en dat we consumenten kunnen helpen. Dit is zowel gunstig voor onze partners, voor de consument en voor ons!

Direct marketing

Direct marketing is eigenlijk, zoals de naam al zegt een direct vorm van marketing waarbij je direct contact legt met potentiele klanten. Er zijn een hoop verschillende manieren hoe je direct marketing kan toepassen om het effectief te maken. Wij doen dit vooral door het leggen van telefonisch contact. Wij hebben namelijk gemerkt dat dit de meest effectieve manier is.

direct marketing
seo

SEO

SEO zorgt ervoor dat je met je website hoger in Google kan scoren. Hoe gaat dit nu precies in zijn werk? Door jouw website te verbeteren op 3 punten kunnen wij ervoor zorgen dat het makkelijker is om op bepaalde woorden hoger in zoekmachines te scoren. Wij werken samen met een partner die is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. 

Open chat
Stel hier vrijblijvend je vraag
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen?